Beograd

Direktno.rs

09. 11. 2022. 17:28 1

Uređenje platoa kod Vukovog spomenika - novo lažno obećanje vlasti

"Čak 80 miliona dinara je gradska vlast opredelila za rekonstrukciju platoa kod Vukovog spomenika. Iako su sredstva navodno opredeljena, rekonstrukcije platoa još nema u planu", navela je Ivana Milanović iz OO SSP Zvezdara, čije saopštenje prenosimo u celosti.

"Još od 2016. godine slušamo obećanja da će se rekonstruisati plato i tako pred svake izbore. Poslednje obećanje da će rekonstrukcija biti završena do kraja prošle godine, dali su predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i bivši gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić. Sada smo na kraju 2022. godine, a radovi još uvek nisu započeti.

Polomljeni i izvaljeni pločnici, neugledne nadstrešnice gradskog prevoza, stare oronule žardinjere... Ovo je višegodišnje stanje nekada prelepog platoa kod Vukovog spomenika. Teško je opisati osećanje nas Zvezdaraca kada vidimo ovo ruglo.

Očigledno je da Zvezdarci od ove opštinske vlasti nikada neće dočekati da ispune makar jedno dato obećanje, a činjenica je i da nijedan rok radova, koji su sami sebi zadali nikada neće ostvariti. Stranka slobode i pravde Zvezdara od predsednika opštine zahteva tačnu informaciju da li će se i kada rekonstruisati plato kod Vukovog spomenika?", zaključila je u saopštenju Ivana Milanović iz Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Zvezdara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati