Beograd

Direktno.rs

24. 08. 2022. 08:38 11

Popović: Kladionice koje krše zakon da zatvore objekte

"Stranka slobode i pravde Beograd je danas poslala dopis svim onim kompanijama koje se bave organizovanjem igara na sreću za koje smo ustanovili našim merenjem da krše Zakon i imaju objekte na manjoj udaljenost od 200 metara od osnovnih i srednjih škola. Zajedno sa građanima smo, mereći rastojanje između škola i kladionica, locirali preko 30 takvih objekata", izjavila je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Rekla je da su se dopisom obratili Mozzartu, Admiral betu, Max betu, Meridian Betu, Pin betu, Soccer betu i Taš kladionicama.
- U dopisu smo tražili da sami zatvore objekte kojima krše zakon. Nema potrebe da se čekaju inspekcije. Za sada ni Grad ni Ministarstvo finansija nisu pokrenuli postupke iako smo im pre više od mesec dana dostavili spisak. Prvi septembar se bliži, deca kreću u školu, tako da nema potrebe za čekanjem - rekla je Mila Popović i zaključila:

- Očekujemo da će kao društveno odgovorne kompanije sami zatvoriti protivzakonite objekte. U suprotnom pokazaće da im je lični interes i profit važniji od dece - zaključila je Mila Popović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati