Beograd

Direktno.rs

21. 07. 2022. 15:30 18

SSP: Izvršitelji plene kombi vozila u Domu zdravlja Stari grad

U Dom zdravlja Stari grad došli su izvršitelji, i verovali ili ne, krenuli u plenidbu kombi vozila kojim se na dijalizu voze stanovnici ove centralne beogradske opštine. Ova situacija je posledica nebrige grada i države za zdravlje Beograđana, koja se može videti na svakom koraku - piše u izjavi Ane Gođevac, potpredsednice GrO SSP Beograd i odbornice u Skupštini grada Beograda, koju prenosimo u celosti.

Kako drugačije, nego nebrigom za ljude, objasniti da je Dom zdravlja Stari grad u blokadi čak 422 dana! I da se baš u tom periodu uvodi sistem za snimanje i kontrolu zaposlenih. I da za to ima novca, ali za redovan rad nema. Ko su ljudi koji vode beogradske domove zdravlja koji ustanove dovode do toga da sutra mogu da budu zatvorene?I dok izvršitelji plene imovinu Doma zdravlja u toku je jos jedna pljačka jer se Domu zdravlja oduzima prostor pored hotela Mažestik, u najstrožem centru Beograda, gde je decenijama bila stomatološka ambulanta za hitne slučajeve. Jasno je da će sutra završiti u vlasništvu nekog od biznismena bliskih SNS-u.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati