Beograd

Direktno.rs

30. 06. 2022. 15:52 3

SNS gradonačelnici se menjaju - haos ostaje

Generalni urbanistički plan Beograda 2041 koji se nalazi na ranom javnom uvidu pokazuje da se naprednjački gradonačelnici i zamenici menjaju, ali da haos ostaje - piše u saopštenju Stranke slobode i pravde Beograd koje prenosimo u celosti.

Ova vlast Beograd 2041. godine vidi kao grad sa smanjenim brojem stanovnika, a ne preduzima nijednu meru da se sve to i spreči. Učešće građana u donošenju odluka se svodi na minimum, maltene bez odlučivanja građana u kakvom će kraju živeti i kako će se razvijati.Da se od Beograda pravi "investitorski" grad po principu "želja za želju", a ne grad zelenila i srećnih ljudi dokazuje i predlog da se ne odustane od uništavanja Makiša, Velikog ratnog ostrva, nema zaštite kulturne baštine, a čak se ne štite ni zelene površine. Od loših linija metroa koje će otplaćivati svaka kuća u zemlji se ne odustaje, a takav metro neće rešiti saobraćajni kolaps u Beogradu.Stranka slobode i pravde je uložila ukupno 38 grupa primedbi ali predlažemo da se ceo nacrt stavi van snage i da se napravi novi GUP po meri građana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati