Beograd

Direktno.rs

29. 06. 2022. 15:51 4

Šapić zastrašuje radnike umesto da završi autobusku stanicu

Umesto da se Aleksandar Šapić ozbiljno pozabavi razlogom već sedmogodišnjeg kašnjenja izgradnje Glavne autobuske stanice i kako da se problem reši, on deli populističke napredne ideje da se oduzme stanica od "Beogradske autobuske stanice" a.d. (BAS) - navodi se u saopštenju Ane Gođevac, potpredsednice GrO Beograd Stranke slobode i pravde koje prenosimo u celosti.

Da li bi ubrzao radove oduzimanjem stanice od BAS-a i kako? Kako bi rešio probleme i hipoteke na zemljištu!? Zašto nije pitao državu da kao jedan od dominantnih vlasnika BAS-a proveri šta je sa novcem koji je dobijen za izgradnju i gde je zapelo? Šapić se nije potrudio da sazna šta je razlog kašnjenja i da li je samo do BAS-a ili i do njegove vlasti koja je morala u sred radova da menja plan jer je inicijalni predviđao premalu staničnu zgradu? Koliko bi se produžio rok ako bi se sada tražio neko treći da upravlja stanicom? Da li to Šapić ima nameru da uvodi nekog privatnika u izgradnju i upravljanje autobuskom stanicom?

Nije autobuska stanica let na mesec ili spejs šatl. Pre 55 godina Beograd je mogao da dobije Glavnu autobusku stanicu za godinu dana, a danas na nju čekamo sedam godina i kraj joj nije ni blizu. Šapić svojim ishitrenim izjavama i srljanjem samo šalje poruke straha zaposlenim BAS-a da će firma da im propadne, a ne rešava osnovni problem, kada će se agonija završiti. Nažalost jasno je da dok god ostane ova vlast u Beogradu, opšti haos će trajati. Nijedan pojedinac u njihovim redovima to ne može da reši.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati