Beograd

Direktno.rs

24. 05. 2022. 09:51 13

Šta sve to Rade Basta zna i ne zna da radi?

- Rade Basta, direktor Beogradskih elektrana, trudi se da nasledi Grčićevu titulu "najnestručnija osoba na najodgovornijem mestu" i komentariše kako bi Srbija mogla da "pravi nuklearnu energiju sa SAD i EU" - navodi se u saopštenju Gradskog odbora Beograd Stranke slobode i pravde, koje prenosimo u celosti.

"Izgleda da čuveni "Palmin kikbokser" ne zna da se firma koju vodi samo zove Beogradske elektrane, ali da ona ne proizvodi struju, već obezbeđuje grejanje za Beograđane i nema veze sa proizvodnjom električne energije da bi on o tome pričao. Basta, takođe, ne zna da Vaskršnju poslanicu upućuje patrijarh, a ne direktor gradskog JKP. Basta ne zna da direktor gradskog JKP ne treba da šalje pisma budućim ambasadorima, niti da poziva svoje zaposlene da glasaju za njega. 

Ipak, Basta jako dobro zna kako se upravlja firmom u ofšor zoni Kipra, privatizuju domaće fabrike i kompanije teraju u stečaj. Izgleda da Basta zna i kako da se dogovori sa gradskim funkcionerima Zrenjanina da gradska apoteka kupuje lekove od njegove firme.

Vučićev, Palmin i Vesićev "politički biznismen" zna mnogo toga što se obavi ispod ruke, ali izgleda da ne zna ono što je najpotrebnije - da obezbedi tople radijatore Beograđanima", saključuje se u saopštenju GrO Beograd SSP. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati