Beograd

Direktno.rs

21. 01. 2022. 06:43 18

Stanica Vukov spomenik kao iz HOROR filma (VIDEO)

Stanica Vukov spomenik zaista podseća na scene iz nekog horor filma - plato je potpuno orunuo, podzemni prolaz prepun je smeća i polomljenih instalacija, a pokretne stepenice su neupotrebljive!

Podzemni prolaz kod spomenika i deo gde prodavnica služi za bacanje smeća, a često se koristi i kao javni toalet. Pokretne stepenice toliko su oronule da je na njima pored nagomilanog smeća, počela da niče i trava, a jedan deo je zarđao i ima ogromnu rupu, koja predstavlja opasnost po građane.

Konstantni apeli na naprednjačku gradsku vlast da ovaj deo grada koji je veoma prometan uredi, nisu urodili plodom, a izgleda da to ni ne nameravaju. Najavljivali su uređenje ovog prostora i Siniša Mali i Goran Vesić, ali godinama nisu mrdnuli ni prstom.

Plato koji okružuje Vukov spomenik takođe je potpuno oronuo. Polomljene i izvaljene ploče, okrunjene žardinjere, oštećene nadstrešnice, osim ružnog prizora opasne su po prolaznike. 

I dok je Vesić tokom svog mandata bio zauzet premetanjem kocki, svojom pokretnom kancelarijom i ambicijom da postane veliki književnik, najprometniji delovi grada oronuli su do neprepoznatljivosti. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati