Beograd

M. Z.

23. 01. 2022. 18:54 3

SNS CIRKUS Đilas ide po Krnjači i piše grafite?! (FOTO)

Politika Srpske napredne stranke je posve jednostavna - kad god možeš, ti hvali Vučića, ali i nemoj da propustiš da provučeš kroz blato Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde. Međutim, često naprednjaci pogube konce, pa pomenu Đilasa, a da pritom ne uključe mozak, posle čega dođe do fijaska.

Naime, na prostorijama Srpske napredne stranke u Krnjači osvanula su dva grafita, a na drugom je doslovce pisalo "Vučiću, Đilase".

I onda naprednjaci bez imalo blama istaknu da je to "čin đilasovaca". Pa, da li je moguće?

U pomenutoj objavi na Instagramu Srpske napredne stranke je pisalo:

"Još jedan izliv mržnje đilasovaca i njegovih uposlenika, koji su tokom noći uništili prostorije Mesnog odbora u Krnjači.

Ali, nasilje, uništavanje i štetočinski način rada je slika i prilika ostrašćenih pojedinaca, koji su inspirisani mržnjom. No, to se i očekivalo od ljudi koji politiku zasnivaju na mržnji prema jednom čoveku, prema Aleksandru Vučiću. To je očekivano od onih koji čitav svoj politički program baziraju na progonu i linču političkih neistomišljenika. Oni koji ne mogu da pobede rezultate, jedino mogu da prete i vređaju na ličnoj osnovi one ljude koji se danonoćno bore za Srbiju i sve njene građane.

Bez obzira na primitivne i vulgarne uvrede i napade, Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka će nastaviti marljivo i predano da rade za Srbiju", glasilo je saopštenje naprednjaka.

I na stranu to što je saopštenje sačinjeno od rečenica koje su toliko puta rečene, dakle puno je opštih mesta. Ali, mnogo je bitnije od svega pitati naprednjake da li stvarno veruju u ono što je osvnulo na zvaničnom Instagram nalogu stranke? Da su "đilasovci", kako je navedeno u saopštenju, išli u Krnjaču i na prostorije SNS-a pisali "Vučiću, Đilase"?

Poznato je da se u redovima naprednjaka sve radi po automatizmu i da je za sve što se dogodi kriv Dragan Đilas, ali ne bi bilo loše da SNS-ovci ubuduće malo razmisle pre nego što puste sličnu glupost u etar...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati