Beograd

Direktno.rs

18. 01. 2022. 14:15 2

Zbog korupcije gradske vlasti, na pijacama ugroženi životi ljudima

2018. godine je završen još jedan koruptivni posao gradske vlasti i njima bliskih firmi – adaptacija i sanacija objekata na pijacama. Taj posao je građane Beograda koštao 200 miliona dinara, da bi ni punih pet godina kasnije pao krov usred dana, povredivši četvoro naših sugrađana - piše u saopštenju Gro Beograd Stranke slobode i pravde.

Dalje se navodi:

Korupcija gradske vlasti je dostigla taj nivo da je život Beograđana ne samo paralizovan nestvarnim probijanjima rokova i lošim kvalitetom javnih radova, već im se i direktno ugrožavaju životi.

Stranka slobode i pravde garantuje reviziju svih ugovora potpisanih u poslednjih osam godina i privođenje pravdi svih onih koji su zakone prekršili. Takođe, jedan od prvih zadataka nove gradske uprave nakon promene vlasti 3. aprila biće provera kvaliteta svih izvedenih radova u proteklom periodu - zaključuje se u saopštenju Gro Beograd Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati