Beograd

Direktno.rs

15. 01. 2022. 20:13 15

IMA LI KRAJA? Sićve se opet blamira na Tiktoku (VIDEO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ponaša se poput rijaliti zvezde. Napisao je knjigu, kao i mnoge rijaliti ličnosti, gostuje po režmskim medijima i emisijama gotovo non-stop, a sada pokušava da bude i Tiktok zvezda i influenser. Njegov najnoviji "nastup" na toj društvenoj mreži izaziva kod gledalaca izuzetan transfer blama.

Tiktok je društvena mreža u ekspanziji, namenjena mahom mlađoj publici, odnosno tinejdžerima. Deca kao deca - vole da se igraju, te često snimaju video klipove koji su "u trendu". U tim klipovima igraju, pevaju, glume ili prave skečeve, a Goran Vesić u želji da se dopadne mlađoj publici, priključio se grupi dečaka kako bi zajedno sa njima snimio klip za Tiktok.

U video snimku koji je Sićve011 objavio na pomenutoj društvenoj mreži mogu se videti četvorica dečaka i Vesić s njima u sredini kako igraju uz stranu rep pesmu. Osim što se blamira, koristeći decu kako bi dobio na popularnosti, Vesić takođe na prilično komičan način pokazuje svoje plesne sposobnosti.

S obzirom na to da je, kao što smo napomenuli, rijaliti zvezda u pokušaju, Goran Vesić živi u nekom svom imaginarnom svetu gde je kul. U takvom svetu klinci ga "gotive", druže se s njim i podržavaju ga, a to je sve ono što je Vesić ikada želeo.

Istini za volju, postoji jedan deo pomenutog video klipa koji se sviđa većem delu publike - to je trenutak kada Goran Vesić "nestaje" u videu. Beograđani se isto tako nadaju da će nakon 3. aprila večiti zamenik nestati i sa političke scene, jer je dovoljno izblamirao i sebe i grad kojim de fakto upravlja godinama unazad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati