Beograd

Direktno.rs

07. 01. 2022. 15:31 36

Protest za Noleta: Građani i danas ispred Skupštine

Drugi dan u nizu pred Skupštinom Srbije održan je protest podrške Novaku Đokoviću, koji je trajao oko pola sata. I danas se u centru Beograda okupilo nekoliko stotina građana, njima se obratio Srđan Đoković, dok Noletova majka Dijana nije mogla da zadrži suze, pa je zaplakala.

Nakon današnje najave porodice Đoković građani su se ponovo okupili pred Skupštinom, a vidno je da ima više Nelotovih navijača nego što je to bio slučaj juče.

- Nema budućnosti za našu decu na ovakav način. Globalisti žele da upropaste sve. Novak je deo slobodarskog sveta - rekao je na početku obraćanja Srđan Đoković, a zatim i nastavio:

- Neću ovde da se bavim raznim malverzacijama i pritiscima. Niko i ništa me ne interesuje osim mog sina - rekao je dok su okupljeni skandirali "Nole, Nole".

Potom je citirao izjavu sina, Novaka Đokovića.

- Veliko hvala za ovih... nekoliko miliona ljudi. Vi ste nekoliko miliona! Ponosim se srcem svim, iz Srbije ne odlazim - dodao je Srđan Đoković pred nekoliko stotina okupljenih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati