Beograd

Direktno.rs

06. 12. 2021. 13:48 23

Narod se više ne plaši Vučićevih huligana (VIDEO)

Batinaške falange SNS godinama terorišu građane i predstavljaju udarnu pesnicu vladajućeg režima, koji strahom pokušava da održi rejting. Metode uterivanja straha uz pomoć huligana, batinaša i kriminalaca više ne deluje na narod, koji im je pružio otpor, o čemu svedoči i snimak sa blokada u Beogradu.

Maskirani huligani pokušali su da probiju blokadu na Autokomandi, a jedan od njih hteo je bakljom da isprepada okupljene građane, ali mu je "busanje u prsa" prošlo neslavno. 

Sa zapaljenom bakljom i skrivenim licem, SNS navijačka junačina zaletela se na građane, mahom duplo starije od sebe, ne bi li ih rasterao. Građani nisu bili zastrašeni, već su pružili otpor batinašu, koji je vikao kako mora "da ide detetu na rođendan", a po svemu sudeći, umesto svećica poneo je baklju.
S upaljenom bakljom navijač je pokušao da koristi oružje kojim slabo barata - reči, što je situaciji dalo još tragikomičniju notu, jer je ostao neostvaren i pomalo tužan.

Baklja je izgorela, izmišljeno dete ostlao bez svećice, a navijač bez dnevnice, jer je narod shvatio da batinaši nisu toliko strašni, naročito kad su u manjini i bez motki i čekića.

Gorak je navijački hleb sa sedam kora...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati