Beograd

Direktno.rs

17. 10. 2021. 06:00 31

Basta ne staje

Ne tako davno Rade Basta je bio jedan od bodigardova Gorana Vesića koji ga je obezbeđivao i sproveo do Vasine ulice, kada je večiti zamenik bežao sa promocije sopstvene knjige. Do kola su ga "ispratili" i okupljeni građani, podržavaoci Saveza za Srbiju koji su došli da pozdrave Vesića i pokušaju da prisustvuju promociji.

Među mnogim obožavaocima lika i dela, pogotovo pisanog dela Gorana Vesića, bio je i Rade Basta. Kada su se građani okupili oko vrata ne bi li pozdravili Vesića, on je izašao sa još nekoliko nabildovanih momaka, među njma je bio i čuveni kik bokser Rade Basta koji je gazio sve pred sobom ne bi li “spasao” svog šefa Vesića. U maniru članova obezbeđenja noćnih klubova gazio je sve pred sobom udarivsi čak i jednu ženu, čije je ime poznato redakciji.

Od "telohranitelja" do direktora Beogradskih toplana koje ne greju Beograđane, ali zato čestitaju dolazak novom američkom ambasadoru, proteklo je malo vremena. U tom vremenu se pričalo da je Basta navodno hteo da se preseli u kuću na Dedinju koju je kupio, ali mu je Vučić to zabranio. Zato se obreo na Vračaru gde je i Vesić. Iz dana u dan Basta je u kampanji nalik Vesićevoj. Od pisma podrške novom američkom ambasadoru do druženja sa građankama i rešavanjima njihovih problema nalik na Vesićeve superheroje iz tržnog centra "Galerija".

Tako da Radeta Bastu možemo videti kako sa ekipama Beogradskih elektrana otklanja kvarove na terenu ili kako se oprobao kao običan zaposlenik koji se javlja na telefonske pozive.

Nadamo se da ga ubrzo nećemo videti u nekoj kancelariji na točkovima maskiranog u Supermena kako se bori sa hladnim radijatorima.

Priča se da gospodin Basta ima ozbiljne ambicije i da puca veoma visoko. E, moj Basta... Ima ona pesma "Niko i neko", oduvek si pucao visoko, a gde je to tako visoko zapucao, videćemo, pratićemo...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati