Beograd

R. Ć.

03. 10. 2021. 20:38 5

21. VEK?! Mirijevce ostavili bez vode više od 48 sati, a bave se skupljanjem glasova (FOTO)

U više stambenih zgrada u ulici Mihaila Bulgakova u Mirijevu, gde uglavnom žive porodice sa malom decom, već više od dan nemaju vode, zbog toga što je pukla vodovodna cev. Nadležni iz JKP "Vodovod i kanalizacija" obavestili su građane da voda neće doći sve do sutra u 15 časova, jer se navodno pokvario bager dok su popravljali cev. Tako su Mirijevci ostavljeni dva dana da se snalaze, a čak je i cisterna sa vodom kasnila.


- Ne znam tačno u koje vreme, ali juče ujutru je pukla vodovodna cev, ja sam oko devet časova vodio ćerku na glumu i tad je već pukla cev. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" došli su juče oko podne i do 18 časova su bili tu i sve je ostavljeno. Sinoć i danas nikog nije bilo i samo je bilo obaveštenje da će tek sutra oko 15 časova stići voda - ističe za Direktno.rs građanin Sreten Jovanović.

Jovanović ističe da je prvobitno obaveštenje na sajtu vodovoda bilo da će voda doći danas u 15 časova, te da je samo promenjen datum za sutra u 15 časova.

- Već više od 31 sat nemamo vodu i tek će sutra doći, što znači da smo dva dana ostali bez vode. Na sajtu JKP "Vodovod i kanalizacija" je bilo obaveštenje da će danas u tri doći voda, pa je samo sa današnjeg prebačeno u sutrašnji datum - naglašava Jovanović.

On dodaje da su stanovnici zgrada koji nemaju vodu, najpre kupovali vodu po prodavnicama, pa da je tek kasnije stigla gradska cisterna.

- Navodno je bagen pokvaren, pa iz tog razloga ne mogu da završe radove - napominje Jovanović.

Neverovatno je da u 21. veku građane ostavljaju dva dana bez vode, pod izgovorom da se bager pokvario, pa ne mogu odmah da poprave. Izgleda da su iz JKP "Vodovod i kanalizacija" previše zauzeti prikupljanjem sigurnih glasova za naprednjake uoči izbora, pa im građani od čijeg novca primaju plate nisu prioritet.

Naime, danas je objavljen video snimak gde se, kako tvrde izvori, vidi jedan od šefova u beogradskog vodovoda i kanalizacije Tomo Puletić kako traži od zaposlenih da popunjavaju spiskove sigurnih glasova.

Za to vreme građani sa malom decom moraju da kupuju vodu u prodavnici ili da je uzimaju sa cisterne, bager je pokvaren, a brige o osnovnim potrebama stanovnika Mirijeva nema, jer izgleda da građani nisu bitni. Bitno je da se što više sigurnih glasova prikupi, a Mirijevci nek čekaju do sutra popodne da im stigne voda.

Do tada, što se tiče kupanja i drugih osnovnih potreba, koje se podrazumevaju, nek se snalazi kako ko ume...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati