Beograd

Direktno.rs

01. 10. 2021. 12:25 3

U Vinči umesto vode teče - BLATO (VIDEO)

Kao da nije dovoljno što malo-malo pa im deponija gori, stanovici Vinče, kao i Leštana imaju još jedan veliki problem - umesto vode iz česme im izlazi blato. Na društvenim mrežama pojavio se video snimak nam kom se vidi da umesto vode iz česme u vinčanskog vodovoda građanima stiže mulj.

- "Voda" iz vinčanskog vodovoda koji snabdeva naselja Leštane i Vinča, pa tako i OŠ "Nikola Tesla" u Vinči, jednu od najvećih škola u Beogradu - napisala je na Tviteru Eko straža, podelivši snimak "vode", odnosno mulja koji dolazi iz vinčanskog vodovoda.

Posle svega se postavlja pitanje da li je moguće da više od sedam godina od kada je nova gradska vlast na čelu Beograda ne postoje uslovi da se Beograđanima obezbede elementarni uslovi za život.

Novca za obezbeđivanje pijaće vode nema, ali zato za Nacionalne stadione i druge "preko potrebne" projekte se uvek nađe.

Za to vreme, građani Vinče i Leštana mogu da se kupaju u "lekovitom blatu" vinčanskog vodovoda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati