Beograd

[ Izvor: Mediji ]

28. 08. 2021. 13:55 4

Investitor i izvođač u Vidovdanskoj još nisu saslušani

Predsednik odborničke grupe "Oslobodimo Vračar" Konstantin Samofalov izjavio je da investitor i izvođač, koji su osumnjičeni da su radovima na susednoj parceli izazvali urušavanje zgrade u beogradskoj Vidovdanskoj ulici, još nisu saslušani, jer su se pozvali na unapred zakazane obaveze i godišnji odmor.

On je u pisanoj izjavi nakon sedmog po redu protesta zbog urušavanja zgrade dodao da je tužilaštvo ocenilo da temeljna jama na parceli nije bila propisno i dovoljno obezbeđena, odnosno da je bila obezbeđena suprotno propisima i projektu koji je odobren.

- Iako je (zamenik gradonačelnika Beograda) Goran Vesić prvo slagao da se ne zna ko je investitor, a što je bilo lako proverljivo uvidom u pretragu (Agencije za privredne registre), nas više zanima kako su takav investitor i izvođač uopšte dobili dozvolu za gradnju i kakva je njihova veza sa Srpskom naprednom strankom - naveo je Samofalov.

On je postavio pitanje i kada će grad nadoknaditi troškove od investitora, odnosno izvođača, odnosno da li se implicira da će štetu opet plaćati Beograđani.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati