Beograd

Direktno.rs

17. 08. 2021. 20:23 7

U Beogradu kiša, na ulicama - PENA (VIDEO)

Osveženje koje je stiglo u prestonicu, nakon dugog perioda tropskih dana, obradovalo je Beograđane. Međutim, nakon kiše koja je pala u poslepodnevnim časovima, ulicama Beograda se sliva penušava voda, koja se dovodi u vezu sa otrovnim materijama sa deponije u Vinči, koja i dalje gori.

- Verovatno je prljavština od Vinče i motornog ulja. Verujemo da je ista ovakva pena i na Beogradskom vodoizvorištu, gde je mafija otela obalu reke i sebi napravila nelegalne parkinge, pa se sada svi otrovi, motorno ulje slivaju u podzemne vode koje pijemo - objasnili su iz organizacije Savski nasip, nakon pitanja koje su dobili od zabrinutih građana.

Kako su preneli korisnici Tvitera penušava voda se sliva u Ulici Kneza Miloša i drugim okolnim ulicima.

Iz Savskog nasipa su upitali da li Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, može da popije malo ove kišnice na uveri javnost u njenu neotrovanost.

Podsetimo, nakon požara na vinčanskoj deponiji, koji je izbio pre deset dana, Beogradom se širio dim koji je, prema navodima stručnjaka, sadržao kancerogene i druge otrovne materije.

Iako su gradske vlasti uveravale Beograđane da nema opasnosti, penušava voda nakon kiše, kakvu ne možemo videti posle uobičajenih pljuskova, dokaz je kvaliteta vazduha koji su građani prestonice danima udisali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati