Beograd

Direktno.rs

04. 08. 2021. 16:38 8

SNS Mladenovac pere ruke od Stefanovića i Milička

Svečanom akademijom i dodelom javnih priznanja proslavljen je Dan opštine Mladenovac. Ono što je obeležilo svečanost, jeste odsustvo Milosava Miličkovića, nekadašnjeg drugog čoveka GrO SNS Beograd, koji prvi put nakon šest godina nije prisustvovao svečanoj akademiji.

Miličković, koji je predvodio rakovičke naprednjake i bio poverenik SNS za Mladenovac, a sve dok je obavljao i funkciju državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova, bio je zauzet uklanjenjem zajedničkih fotografija sa Nebojšom Stefanovićem, svojim neposrednim šefom.

S druge strane, pod jednostavnom parolom, "Oprostite nam ružnu prošlost", član Opštinskog veća Veljko Lukić i pomoćnik predsednika Mikan Mirosavić su skinuli fotografije Nebojše Stefanovića i Milosava Miličkoviča iz svojih kabineta.

Ipak, ne postoji sredstvo da se operu ruke od najgorih kadrova u istoriji Mladenovca.

Podsetimo, optužnica protiv Predraga Koluvije, koju je KRIK dobio od Tužilaštva za organizovani kriminal, otkrila je da je Koluvija bio u kontaktu sa državnim sekretarom MUP-a, Miličkovićem, sa kojim je imao sastanak u zgradi SIV-a. Takođe, bivši predsednik opštine Grocka, Dragoljub Simonović, pomenuo je Miličkovića kao mogućeg naredbodavca da se asfaltira put do kuće Veljka Belivuka u Ritopeku.

Miličkovićeva politička smena došla je neposredno nakon što je u Rakovici, ali i odborima širom Srbije izglasano nepoverenje njegovog nadređenog i predsednika beogradskog odbora SNS, Nebojše Stefanovića.

Miličković je osnivač Srpske napredne stranke, član Predsedništva i član Glavnog odbora. Od osnivanja stranke 2008. godine, bio je prеdsеdnik jе Opštinskog odbora SNS u Rakovici. 

Posle izbora 2012. godine izabran je za predsednika Gradske opštine Rakovica. Na toj funkciji bio je do maja 2014, kada je postavljen za državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova dok je Stefanović još uvek bio ministar policije. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati