Beograd

Milan Zarić

29. 07. 2021. 17:31 21

TRANSFER BLAMA Mora li ovako, Sićve? (VIDEO)

Večiti zamenik gradonačelnika Goran Vesić na sve načine želi da privuče pažnju, budući da, kako stoje stvari, Aleksandar Vučić ima novog miljenika (Šapića), ali je nakon svih tih pokušaja čoveka koji vodi Beograd stav građana jedinstven - neka Vesić ništa više ne pokušava.

Ostaće upamćen Vesić kao čovek koji je promenio opis našeg glavnog grada, pamtiće ga ljudi po radovima koji su trajali mesecima, raskopavanju ulica, prepakivanju kockica na Trgu Republike, fonatanama koje prelivaju...

Međutim, nije to sve od njegovih dostignuća. Jer, kada je video da će Aleksandar Šapić, sva je prilika, da zauzme njegovo mesto, na sve načine je pokušao da privuče pažnju.

Prvo je kopirao šefa, pa je na Instagramu, poput Vučića, objavljivao kako se hrani. Zatim je otvorio TikTok, na kom je upisan kao Sićve011, da bi nakon toga pio vodu iz bazena.

Ali, sada je, opšti je utisak, prevazišao sve prethodne pokušaje, pa je na TikToku osvanuo Vesićev video koji nikome nije jasan, a koji je kod svih izazvao transfer blama.

Naime, u tom video snimku Vesić najpre udara pesnicom o pesnicu, nakon toga aplaudira, da bi na kraju pokazao tri prsta. A dok traje taj performans, na video snimku je ispisan tekst.

Najpre je izašao tekst na kome je pisalo: "Pitanja koja mi je najčešće postavljaju kao zameniku gradonačelnika", nakon čega se pojavilo i prvo pitanje:

- Da li ću nastaviti da rešavam probleme u Beogradu? - nakon čega je usledio Vesićev tekstualni odgovor: "Da, naravno, samo pišite predloge.

- Da li će tableti biti samo za učenje? - glasi pitanje, a onda performans večitog zamenika gradonačelnika i odgovor "Da, naravno".

I na kraju, pitanje za koje Vesić misli da okupira građane Beograda...

- Da li ću dovesti "Maneskin" u Beograd? - glasilo je pitanje, a onda i Vesićev odgovor "Možda".

Zamenik gradonačelnika je očigledno pomislio da je ova objava "kul", ali korisnici društvenih mreža nisu oduševljeni. Tako su Vesića tviteraši počastili komentarima: "Transfer blama", "Jako mi je neprijatno", "Au, druže"...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati