Beograd

Direktno.rs

02. 07. 2021. 09:50 31

GSP da nađe vozača autobusa i otpusti ga (VIDEO)

Građani su juče bili šokirani potezom nesavesnog vozača koji je na pešačkom prelazu pregazio psa poznate voditeljke Ane Mihajlovski i pobegao sa lica mesta. Sve to su gledale njene ćerke koje su bile tik ispred psa i pukom srećom nisu povređene. Da stvar bude gora iz drugog pravca je prošao autobus koji je takođe išao većom brzinom od dozvoljene i mogao je da ugrozi bezbednost dece i pomenute voditeljke.

- Deca idu preko pešačkog prelaza. Autobus juri minimum 80km na sat ka njima i ni ne pomišlja da stane ili bar uspori. Dok deca nemoćna stoje na sred pešačkog, automobil iz drugog pravca juri ka deci i iako ih vidi on gazi psa kog dete vodi i nastavlja dalje. Deca vrište, on odlazi - napisala je korisnica Tvitera, objavivši video.

Autobus javnog prevoza u situaciji kada je smanjena vidljivost, naročito noću, bi trebalo da se kreće tako da ni na koji način ne ugrožava učesnike u saobraćaju, što u ovom situaciji nije slučaj. Deca su od šoka mogla da se vrate unazad, a vozač autobusa zbog brzine kojom se kretalo vozilo ne bi mogao da reaguje na vreme i možemo samo da nagađamo šta bi se dogodilo da su mu se devojčice našle na putu.

Posle svega, GSP bi trebalo da nađe ovog nesavesnog vozača autobusa i da ga otpusti!

U jednoj kolovoznoj traci našao se vozač koji je bez trunke savesti zgasio psa i nastavio da dalje, a u drugoj vozač javnog prevoza, koji umesto da bude primer savesne vožnje, on juri kroz naseljeno mesto, kako se tvrdi, više od 80 km na sat.

Nesavesnost, bezobrazluk, bahata vožnja, i sve to u par sekundi snimka. Ko zna koliko je sličnih situacija bilo, a da to kamere nisu zabeležile...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati