Beograd

Direktno.rs

16. 06. 2021. 13:22 10

"Pod SNS u Beogradu sve može, i da se gradi na vodoizvorištu"

Pod SNS-om u Beogradu je moguće izgraditi objekat tamo gde je to zabranjeno. Moguće je i dobiti rešenje o legalizaciji za takav objekat i moguće je kasnije taj nelegalno prodati - kaže predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Mila Popović, o nelegalnoj gradnji na Savskom nasipu.

- Nalazimo se na Savskom nasipu gde je u poslednjih nekoliko godina niklo više stotina nelegalno izgrađenih objekata. Dakle, na Savskom nasipu, gde se nalazi vodoizvorište nije dozvoljena gradnja, ali eto nekim čudom su, nikle ovde razovrsne građevine. Između ostalog šetajući se ovim nasipom naleteli smo na oglas, gde vlasnik prodaje uknjiženi plac sa dozvolom za gradnju objekta - rekla je Popović u poseti nasipu.

Ona je ovog vlasnika koji prodaje uknjiženi plac i pozvala kako bi proverila o čemu se radi.

- Pa kako uknjižen plac? To mi nije jasno, s obzirom na to da je ovde zabranjena gradnja - upitala je Popović, na šta je vlasnik objasnio da je plac "vlasništvo 1 kroz 1".

Na pitanje da li je objekat legalizovan, vlasnik je dalje pojasnio da je objekat u legalizaciji i da za ovo ima rešenje. Na konstataciju Popović da je "ovde zabranjena gradnja", vlasnik je kratko odgovorio:

- Pa jeste, ali vidite koliko se gradi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati