Beograd

[ Izvor: Mediji ]

09. 06. 2021. 18:12 1

Pedofil napao putnicu na liniji 16, pa uhapšen

Mlađa putnica prijavila je seksualno uznemiravanje u gradskom autobusu od strane starijeg muškarca, što je vozač odmah prijavio kroz sistem hitne službe.

Dispečer centra sekretarijata je odmah po dobijenom alarmu kontaktirao vozača, a potom odmah obavestio policiju, koja je ubrzo stigla i uhapsila napadača.

Do momenta dolaska policije, dva mlađa putnika zadržala su lice u vozilu za koje se sumnja da je uznemiravalo devojku, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Odeljenje za upravljanje i monitoring Sekretarijata za javni prevoz danas je oko 11 sati tokom redovnog rada na upravljanju linijama JLPP-a dobilo kroz sistem prijavljeni alarm hitne službe od vozača koji obavlja prevoz na liniji 16, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

Tokom intervencije policije je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je 1973. godište i koji je već dva puta osuđivan za krivično delo pedofilije i seksualnog uznemiravanja.

Sekretarijat za javni prevoz apeluje na putnike da prijave vozaču svako dešavanje u vozilu koje bi moglo ugroziti bezbednost putnika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati