Beograd

Milan Zarić

09. 06. 2021. 14:21 21

Vesić o gradnji u Šapićevoj avliji: Monstrum!

Sukob SNS jurišnika Gorana Vesića i novopridošlice u redove naprednjaka Aleksandra Šapića ne prestaje, može se reći da se razbuktava. Počelo je najavom utapanja Šapića u vladajuću stranku, pa izjavom bivšeg lidera SPAS-a da Vesića ne vidi u svom timu, da bi onda zamenik gradonačelnika "iskulirao" bivšeg vaterpolistu na sednici Glavnog odbora SNS. Sada se Vesić usprotivio izgradnji zgrade u bloku 37 u Šapićevoj opštini, a on se ne oglašava - ni da je za, ni da je protiv.

Naime, stanari u bloku 37 na Novom Beogradu, gde je "glavni" Aleksandar Šapić, protestuju već tri dana zbog izgradnje devetostpratnice, a Vesić je stao na njihovu stranu, suprotstavivši se tako još jedanput rivalu u redovima SNS. Šapić se povodom ove izgradnje nije oglasio, nije rekao ni da je protiv, niti da je podržava.

- Ako mene pitate, mislim da je ta zgrada "monstrum" i da toj zgradi nije mesto tamo. Ti ljudi koji rade su iskoristili mogućnost koju im je davao urbanistički plan, usvojen 2003. a menjan 2009, da grade tu zgradu - ocenio je Vesić, inače poznat kao čovek koji uopšte ne podržava divlju gradnju.

Al' zamalo!

Zamenik gradonačelnika Beograda će imati sastanak sa inspekcijom kako bi video njihov izveštaj.

- Uradiću sve što mogu, posle ću razgovarati sa građanima. Nisam neozbiljan da pričam sa građanima, a da ne znam šta mogu da im kažem - objašnjava Vesić.

Dakle, tihi rat u Srpskoj naprednoj stranci se nastavio, Šapić i Vesić se preko medija prepucavaju, želeći sve da učine da se dokažu šefu, koji će na kraju preseći ko mu je bliži i ko će biti broj jedan na listi SNS na beogradskim izborima. Za sada Šapić ima "pol poziciju", ali se večiti zamenik gradonačelnika, jasno je, neće predati bez borbe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati