Beograd

Direktno.rs

11. 05. 2021. 22:20 4

"Trubači proslavili protivzakonito ozakonjenu zgradu" (VIDEO)

"Stepen bahatosti ove vlasti i njihovih poslovnih partnera nema granice. Danas je u Baba Višnjinoj otvoren stambeni kompleks koji izlazi i na Kursulinu ulicu, čija je spratnost više nego upitna. U pitanju je objekat za koji je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić dostavila dokaze da je nelegalno sagrađen, odnosno da je objekat od više hiljada kvadrata u Baba Višnjinoj ozakonjen na osnovu zahteva podnetog 2010. godine iako se sve do 2018. godine na tom mestu nije nalazila nikakva zgrada već brvnara i restoran Ribolovačka priča", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

U otvorenom pismu SSP, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Stranka slobode i pravde Beograd će predati krivičnu prijavu protiv svih odgovornih gradskih funkcionera koji su učestvovali u ozakonjenju tada nepostojećeg objekta, ali i odgovornih lica investitora kompanije Stefial, odnosno Maison Royale. Inače, isti investitor je dobio od grada mogućnost da može da gradi desetine hiljada kvadrata na Kosančićevom vencu koji bi trebalo da bude pod zaštitom države.

Stranka slobode i pravde Beograd pita Dejana Stankovića, trenera FK Crvena Zvezda, koji je 50 odsto vlasnik obe firme da li je upoznat sa projektima svoje kompanije i da li i on stoji iza ovakvih poslova", zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati