Beograd

08. 04. 2021. 12:58 1

"Hitno smeniti Gorana Vesića i Krizni štab"

Pokret za preokret traži hitnu smenu Gorana Vesića sa svih funkcija i pokretanje prekršajne odgovornosti zbog skandaloznog kršenja epidemiološki mera. Još jednom tražimo smenu Kriznog štaba, koji je više puta dokazao svoju nesposobnost, stranačko podaništvo i selektivnost u primeni mera, što pokazuje i ovo postupanje člana Štaba - Gorana Vesića - kaže se u saopštenju za javnost ove političke organizacije.

- Goran Vesić mora da bude smenjen sa mesta zamenika gradonačelnika i sa mesta člana Kriznog štaba zbog ugrožavanja zdravlja Beograđana, ali i zbog ponižavanja truda zdravstvenih radnika. Goran Vesić, kadar SNS-a i Aleksandra Vučića, pokazao je svo licemerje naprednjačke vlasti u Beogradu i Srbiji. Dok naši zdravstveni radnici godinu dana ne izlaze iz skafandera Goran Vesić i naprednjačka družina šenluči u sred grada, u kome Beograđani danima  čekaju na sahrane najmilijih.
Goran Vesić je zamenik gradonačelnika grada u kome umiru ljudi svih generacija, pa i porodilje. Za to vreme on i naprednjačka elita je za sebe ustanovila posebna pravila, iza prozora zatamljenih ćebadima, koja ne važe za druge ljude. Iz svog bunkera, na stadionu Crvene zvezde šalju poruku drugim građanima da – oni su oni građani drugog reda. Oni ne mogu ni na stadion, a Vesić i njegova družina mogu da se rugaju svima nama, uz muziku uživo. Sve to gleda i toleriše Krizni štab, čiji je Vesić deo. Zbog toga tražimo i njihovu smenu - navodi se u saopštenju Pokreta za preokret.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati