Beograd

R. Ć.

05. 04. 2021. 11:44 13

ĐUBRE NA SVE STRANE: Šok prizor iz Studenjaka (VIDEO)

Nekoliko hiljada studenata okupilo se u dvorištu Studentskog grada kako bi proslavili Dan studenata, 4. april. Kako su naveli, okupljanje je bilo spontano, a spontano je očigledno bilo i bacanje smeća svuda po dvorišti. Na društvenim mrežama osvanule su slike razbacanog smeća, koje je ostalo iza velike korona žurke.

- Neće student da primi vakcinu. al je smećem zatrp'o tribinu - napisao je korisnik Spile na Tviteru, koji je podeli snimak smeća ostavljenog svuda po Studenjaku.

Sinoć se u Studenjaku provodilo nekoliko hiljada studenata, iako je na snazi zabrana okupljanja, a nije bilo ni pripadnika policije, niti komunalne milicije. Okupljanje je počelo oko 18 sati kada je, kako su preneli mediji, na licu mesta bilo oko 10 pripadnika obezbeđenja Studentskog grada, koji su se kasnije očigledno povukli.


Kao da samo po sebi okupljanje nije problematično i rizično, već je ostavljen dodatan posao za beogradske komunalce. Budući akademski građani trebalo bi da služe za primer drugima, ali ne na ovaj način.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati