Beograd

M. R. [ Izvor: Pobuna Srbije ]

27. 01. 2021. 14:41 2

Policija se parkira od staze za slepe, do pešačkog prelaza!

Dokle ide bahatost srpske policije svedoči samo jedan u nizu događaja, koji je iznervirao javnost, a to su parkirani automobili na nedozvoljenim mestima, od staze za slepe, preko pešačkg prelaza, pa sve do mesta koje nije predviđeno za parking.

Javnost u Srbiji često ima priliku da svedoči o zloupotrebama, pa iz dana u dan čujemo kako je neko zloupotrebio službeni položaj, prekršio službene dužnosti, ali i iskoristio službene automobile. 

Sada su u javnost isplivale slike policijskih automobila, i to parkiranih na nedozvoljenim mestima. Jedan automobil uslikan je na pešačkom prelazu, bez upaljene rotacije ili sva četiri svetla, drugi na stazi za slepe, treći na mestu koje uopšte nije predviđeno za parkiranje.

Međutim, da ovo nije usamljen slučaj, svedoče i fotografije i snimak komunalne policije koja se bez ikakvih problema parkirala na mestu za invalide.

- Komunalna milicija parkira na mestu za invalide, upalili su i rotaciju! Baš je nezgodno da se piše kazna ljudima koji se bahato parkiraju u blizini ovog luksuznog restorana. Verovatno ste bili na informativnom razgovoru, a račun ste platili i za gazdu - napisao je Marko Dragoslavić, uz fotografije ovog policijskog automobila. 

Da li će sada neko njima da napiše kaznu? 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati