Beograd

R. Ć.

22. 01. 2021. 19:16 19

ISPIRANJE MOZGA Vučić je zaslužan za punktove! (VIDEO)

Svedoci smo toga da aktuelni režim preko svojih medijskih propagandnih pesnica svakodnevno ispira mozag građanima. Gotovo da ne postoji izjava bilo kog SNS funkcionera, a da u toj izjavi nije pomenut Vučić kao spasitelj nacije.

Novi saziv Skupštine počeo je tako što su mladunci SNS imali prilike da se dokažu starijima u "čoporu", pa su izvikivali "Živeo Vučić, živeo Vučić", kao da su isprogramirani na nekoliko rečenica koje iznova govore.

Ni njihove starije kolege ne zaostaju, pa možemo svaki dan čuti hvalospeve, gotovo epsku poeziju, u čast velikom Vođi. Jedan od glavnih "vikara" SNS mašinerije je, ko drugi, nego zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. U svom najnovijem izdaju, Vesić je dao bitnu informaciju u vezi sa vakcinisanjem Beograđana, ali naravno da nije propustio priliku da pohvali onog ko je zaslužan za sve, barem naprednjacima.

 - U dogovoru sa predsednicom vlade Republike Srbije, uz podršku predsednika Vučića, koji je kao što znate, obezbedio da naša nacija ima vakcina više nego sve druge zemlje na zapadnom Balkanu i da možemo da zaštitimo naše građane, doneli smo odluku da otvorimo ova dva nova punkta. To je Hala 3, koja se nalazi preko puta ove Hale 11, gde se sada nalazimo na beogradskom sajmu i Hala sportova na Novom Beogradu, sadašnja hala "Ranko Žeravica" - rekao je Vesić o novim punkovima za vakcinaciju protiv koronavirusa, a sve to preneo nezadovoljni građanin na Tviteru.

Izjava bi bila potpuna i bez prethodnog pominjanja Vučića, koji je izgleda sada postao i stručnjak za otvaranje punktova po Beogradu i diljem Srbije. 

- Hiljadu puta ponovljena laž postaje istina - rekao je jedan od predstavnika najmračnije ideologije Drugog svetskog rata, a takvu mantru, po svemu sudeći, usvojila je i vlast u Srbiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati