Beograd

Direktno.rs

28. 11. 2020. 07:11 10

SIRENE NA SVE STRANE "Vesiću, Beograd te ne voli" (VIDEO)

Goran Vesić ovih dana je mogao da oslušne šta građani Beograda misle o njemu. Zaglušujuće sirene nisu svakako muzika za uši (večitog) zamenika gradonačelnika. Ali kako radi u Beogradu - boljoj reakciji nije ni mogao da se nada.

Iako Vesić o sebi i svemu onome što je uradio u prestonici ima visoko mišljenje, isti stav ne dele i građani, koji su tokom akcije koju je sprovela Stranka slobode i pravde jasno pokazali šta misle o njegovom sakaćenju Beograda.

Na nekoliko različitih lokacija je prethodnih dana postavljan transparent "Ko ne trubi, taj je Vesić", a vozači su odgovarali - sirenama iz automobila. E, sad, on se zbog toga naljutio, pa je slao policiju da legitimiše učesnike ove akcije. Ali, nije ništa vredelo - bunt građana ne može da se zaustavi.

Vesiću su trubili, mahali, ablendovali, "pozdravljali" ga na Dušanovcu, Autokomandi, mostarskoj petlji, Gazeli, u Dimitrija Tucovića... Sve je to bio odgovor funkcioneru SNS na urušavanje, rušenje, ubijanje Beograda.

Zaključak jasan: "Vesiću, Beograd te ne voli", što su u novom video snimku objavili i iz Stranke slobode i pravde, a uz to i dodali:

- Niko ne želi da bude Vesić!

I zaista, na osnovu reakcije vozača, niko ne želi da se poistoveti sa zamenikom gradonačelnika Beograda. Vesiću, Beograd je rekao svoje...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati