Beograd

Direktno.rs

28. 10. 2020. 14:33 5

"Gradonačelnik, pa ministar, a ukrao doktorat! Racionalno?"

Šta mislite koji racionalan razlog može da natera predsednika države i premijera da čoveka koji je ukrao doktorat unaprede sa mesta kradonačelnika u ministra, i time podstiču odlazak mladih i obrazovanih iz zemlje - pitao je profesor Raša Karapandža, koji je podelio i nadovezao se na komentar Nebojše Krstića da određeni medij propagira odlazak iz sopstvene zemlje.

Naime, Krstić je podelio vest sa Danasa u kojoj je priča o devojci Milici Čurčić, koja se posle srednje medicinske škole uputila u Nemačku, poučena ovdašnjim stavom "da gore ne može biti", i zapitao se zašto Danas to promoviše.

- Šta mislite, koji racionalni razlog može da natera jedan medij da propagira odlazak mladih iz sopstvene zemlje? A koji iracionalni - napisao je Krstić.

Nakon što je profesor Karapandža podelio ovaj tvit uz komentar šta natera predsednika i premijera da unaprede čoveka koji je ukrao doktorat sa mesta gradonačelnika u ministra, počeli su da se ređaju komentari.

 

- Dovoljan je rečnik ministra Dmitrovića, i bajagi dr Kisićke, o poslanicima da ne govorim... Da obrazovan zaključi da mu tu prosto nije mesto, da ne pominjem Pink, Hepi, Studio B, novinare, savetnike, Krstiće - jedan je od komentara. 

- I da li npr. lažiranje broja umrlih i zaraženih tokom pandemije a zarad izbora i zadržavanje fotelja i vlasti mogu takođe biti razlog za odlazak mladih iz zemlje - komentar je drugog.

- Izgleda da je Krlov nalog postao državni projekat. Nemam drugo objašnjenje (ovog fenomena) - nadovezao se treći.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati