Beograd

Direktno.rs

22. 10. 2020. 10:25 10

"Posle Vesića, i za Šapića je Stari savski most ruglo"

Ruglom su stari tramvajski most do juče zvali samo Goran Vesić i beogradski naprednjaci.  Od juče i njihov koalicioni partner Aleksandar Šapić. Tamo gde on vidi „ruglo“, mi vidimo most koji predstavlja redak primerak ratnog nasleđa iz Drugog svetskog rata, ali pre svega podsetnik na herojsko delo učitelja Miladina Zarića, koji ga je spasio nemačkog miniranja - navela je Stranka slobode i pravde u svom saopštenju.

- Za razliku od Šapića i Vesića, mi smatramo da Beograd nema višak već manjak mostova. Preko ovog mosta dnevno pređe 30.000 vozila. Njegovo rušenje, osim što bi bacilo neizbrisivu ljagu na naš grad, izložilo bi torturi i nenormalnim gužvama sve Beograđane u periodu od tri do četiri godine koliko bi se gradio novi - naveli su iz SSP, i dodali: 

 

- U anketi koju smo sproveli pre manje od godinu dana učestvovalo je 140 hiljada Beograđana. 131.000 je glasala da se most ne dira. Jer, mostovi se ruše samo u ratovima. U miru nikada. Ovaj most Šapić i Vesić hoce da sruše, jer buka tramvaja smeta stanovnicima Beograda na vodi! Zato ovo nije odluka koja ima veze sa saobraćajem. Ovo je pitanje koga biramo između učitelja Miladina Zarića s jedne i  njihovih šeika,  biznismena i podržavalaca koji su kupili stan u Beogradu na vodi,  sa druge strane. Ovo je pitanje na kojima vrednostima želimo da nam deca odrastaju. Na slobodi, hrabrosti, ljubavi prema otadžbini i gradu, ili na tome da ako imaš novac sve možeš - stoji u saopštenju SSP.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati