Beograd

[ Izvor: N1 ]

19. 10. 2020. 10:47 2

"Ne planira se karantin ili policijski čas u Beogradu"

Još jedna groteska Gorana Vesića! Pored čoveka koji tumači ulogu gradonačelnika Beograda što nije, ali je po struci doktor specijalista (što svakako jeste), Goran Vesić, kruševačko-SNS-ovski "dijamant margarin" (u sve se meša) saopštava šta se u srpskoj prestonici planira a šta ne.

- Odgovorno vam kažem da se u ovom trenutku ne planiraju nikakve nove mere, kao što je uvođenje karantina ili policijskog časa u Beogradu. Dovoljno je da se poštuju postojeće mere, da se nose maske u zatvorenom prostoru, da se drži socijalna distanca i da nema javnih okupljanja, da se ne održavaju žurke i proslave ne samo posle 23 sata već i ranije - rekao je Vesić u jutarnjem programu TV Hepi, čovek koji mesecima drži Radojičića u izolaciji.

Budemo li poštovali sve sadašnje mere, uspećemo da ostanemo među evropskim zemljama sa najmanje zaraženih, poručio je Vesić, navodeći da privreda mora da radi i da radna mesta moraju da se sačuvaju, vrtići i škole da rade.

- Moramo da naučimo da živimo sa koronom. Javno zdravlje mora da bude sačuvano i zato se mere poštuju, ali život mora da ide svojim tokom - rekao je na papiru zamenik a zapravo pravi gradonačelnik Vesić.

A gde je Radojičić?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati