Beograd

Direktno.rs

16. 10. 2020. 06:56 32

Mitrović zida vilu na Dedinju, uništava platane iz 1929... (FOTO I VIDEO)

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović nastavio je sa beskrupuloznim bahaćenjem i demonstriranjem sile. Osim što preko formalno svog medija, koji je suštinski glasilo SNS-a, razapinje neistomišljenike, izmišlja priče i laži o svima koji nisu po volji njegove partije, ne propušta priliku ni da "pokaže moć" i van medijske sfere. Mitrović je, naime, kupio plac na Dedinju, u Užičkoj ulici, broj 2, u vrednosti, kako se priča, između tri i četiri miliona evra.

Naš reporter bio je na licu mesta i zatekao gradilište, odnosno rušenje oronulog dela stare kuće, gde će očigledno nići Mitrovićeva luksuzna vila. Kao izvođač radova potpisana je firma "M ENTERIJER GRADNJA" d.o.o. iz Beograda, a predviđeni rok za završetak radova je april 2022.

Prvo što nam je zapalo za oko, jeste to da se Mitrović vodio principima i logikom zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

Prvo što je uradio, kako saznajemo, posekao je platan iz 1929. godine.

Mnoge je zaprepastila ta odluka da se zarad viših ciljeva poseče drvo staro 91 godinu, ali imajući u vidu blisku prošlost vlasnika TV Pinka, seča platana mu dođe kao "mačji kašalj".

Naime, Mitrović se dovodi u vezu sa helikopterom koji je nedavno preleteo preko zaštićenog područja Uvac i tom prilikom, kako su reporteri javljali sa lica mesta, usled buke koju je proizvela letelica za koju se pretpostavlja da je njegova, uništeno je gnezdo zaštićene vrste beloglavog supa i tom prilikom uginulo je troje mladunčadi ovih ptica.

Posle Uvca, Mitrović je nastavio da ratuje s prirodom, pa je posle orlova vrste beloglavi sup, počeo da uništava stabla.

Podsetimo, kako se pominje u (ono malo slobodnih) medijima, Mitrović konstantno reprogramira poreske dugove i krije poreklo imovine, ali zato ne propušta priliku da se širi u nedogled i da gradi na Dedinju.

Za doprinos Mitrovića u uništavanju zdravog razuma i kritičke javnosti u Srbiji, vlast mu je oprostila mnoge dugove i mnoge žrtve, od kojih je najnovija 91-godišnji platan na Dedinju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati