Beograd

Direktno.rs

23. 09. 2020. 15:52 1

"Vesiću, autobuska stanica se izmešta samo zbog Beograda na vodi"

"Beograd je danas jedina evropska prestonica koja nema ni glavnu železničku, ni autobusku stanicu. Jasno je da je izmeštanje glavne autobuske stanice povezano sa projektom 'Beograd na vodi', a ne, kako je zamenik gradonačelnika Goran Vesić to juče predstavio, pedesetogodišnjom potrebom Beograđana, koji su čekali njega da to konačno realizuje", navodi se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde.

- Izmeštanje stanice za jul 2015. obećao je početkom iste godine Aleksandar Vučić. Naravno, obećanje nije ispunjeno. 29. novembra 2016. gradonačelnik Siniša Mali je obećao početak izgradnje nove stanice za jul 2017. 28. februara 2018.godine, na pet dana pred izbore, zvanično su započeti radovi na novoj autobuskoj stanici sa rokom izgradnje od 18 meseci. Zatim je sve to ponovljeno maja 2019. godine, kada su ponovo započeti, godinu dana ranije započeti radovi i opet dat rok od 18 meseci. Goran Vesić se 22. septembra 2020. hvali upravo započetim radovima tvrdeći kako opozicija neće da ih vidi, a oni su evo tu pred nama - navode iz Stranke slobode i pravde.

Iz SSP poručuju da je posle silnih obećanja Vesić konačno uspeo da se slika na gradilištu autobuske stanice.

- Šta reći, osim čestitati zameniku gradonačelnika na tome što je posle pet godina od prvog obećanja napokon uspeo da se slika na gradilištu autobuske stanice na kome se nešto zaista i radi. Da li će gradska vlast uspeti da 2021. godine, pet godina od prvog obećanog roka, zaista i završi autobusku stanicu, ostaje da se vidi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati