Beograd

Direktno.rs

18. 09. 2020. 09:37 10

SNS Zvezdara bez poznatih sa liste: Prevareni ili su prevarili

Đorđe Gagić predsednik opštine Zvezdara, potpredsednici su Vesna Zmijanac, Neda Ukraden, Suzana Perić i Nemanja Pajić! Ovako je trebalo da izgleda raspodela vlasti Srpske napredne stranke posle pobede na lažnim izborima, pošto je poznati košarkaš bio predvodnik liste naprednjaka za Zvezdaru, a na izbornoj listi još su bile dve pevačice, modna kreatorka i novinar. Međutim, od toga ništa...

Naime, ili su poznati zloupotrebljeni od strane SNS ili su oni zloupotrebili građane. Kako drugačije objasniti da je od 4. septembra novi predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić, a da je za njegovog zamenika izabrana Dragana Đurić, takođe sa liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu". Pored toga, za predsednika Skupštine izabran Aleksandar Eror, a za njegovog zamenika Goran Filipović iz SNS.

Ono što je zanimljivo, jeste da su usvojene odluke o prestanku mandata odbornicima Gagić, Zmijanac, Ukraden, Perić i Pajić, zbog kako su napisali, "prestanka prebivališta na teritoriji opštine Zvezdara". Njih su zamenili odbornici Uroš Radomirović, Jovana Nicović, Ljiljana Redžić, Vuk Mentović i Petko Savić.

Postavlja se pitanje da li je SNS obmanuo građane ili ove poznate ličnosti. Ako je prvo, kako je moguće da se Neda Ukraden sa prebivalištem na Čukarici ili Vesna Zmijanac sa prebivalištem u Aranđelovcu, prijave na Zvezdari dok traje izborna kampanja, a da se 22. juna, dan posle izbora vrate u svoje opštine. Ili su, možda, prevareni, iskorišćeni, zloupotrebljeni...? 

Pre bi se reklo da su ovim najviše prevareni građani.

Na kraju, dodajmo da su sve ovo podržali i odbornici sa liste SPAS-a Aleksandra Šapić, a da su predstavnici Dveri podneli krivične prijave protiv Vladana Jeremića, Miloša Ignjatovića (bivši predsednik opštine Zvezdara) i Aleksandra Erora za koje tvrde da su zloupotrebili službeni položaj i oštetili opštinski budžet za skoro milion evra, u vezi sa održavanjem nekategorisanih puteva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati