Beograd

Direktno.rs

08. 09. 2020. 19:47 1

Lokalizovan požar u Višnjičkoj banji (VIDEO)

Danas je u Višnjičkoj banji izbio veliki požar, nakon čega se crni dim nadvio nad ovim delom Beograda. Vatrogasci su izašli na lice mesta i lokalizovali su požar, pa je u toku dogašivanje požara. Na svu sreću, povređenih nije bilo.

Požar je izbio u industrijskom delu Višnjičke banje, pošto je dim kuljao sa tornja ciglane, a u blizini se nalazi i nekoliko magacina.

Kako se navodi, požar je izazvala eksplozija u magacinu za reciklažu. Ovaj požar je izazvao veliku zabrinutost među građanima, jer je scena zaista bila uznemiravajuća. Policija je nakon dolaska na lice mesta udaljavala građane, jer praktično u pojedinim trenucima nije moglo da se diše od dima.

- Pripadnici Ministarstva unutražnjih polsova i Sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar koji je izbio večeras u pogonu za reciklažu fabrike "Trudbenik" - navodi se u saopštenju MUP-a i dodaje se:

- U intervenciji učestvuje 25 vatrogasaca - spasilaca sa osam vatrogasnih vozila. U ovom požaru nije bilo povređenih,a dogašivanje požara je u toku - navodi se u saopštenju MUP-a.

Da podsetimo i to, požar je u Višnjičkoj banji izbio u 18.45.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati