Beograd

Direktno.rs

30. 08. 2020. 20:19 1

Vučić 2015: Autobuska stanica mora biti izmeštena do jula

"Do jula mora da se izmesti autobuska stanica iz centra grada kako bismo počeli građevinske radove na projektu Beograd na vodi", rekao je u januaru 2015. godine tadašnji premijer Aleksandar Vučić gostujući na njegovoj omiljenoj televiziji Pink. Jul 2015. je odavno prošao, a kako autobuska stanica nije izmeštena, jasno je da je aktuelni predsednik, kao i mnogo puta pre i posle, slagao građane.

Izmestio je predsednik Srbije, sa Goranom Vesićem, železničku stanicu, koju kao Zagorku Dolovac, niko živi ne može da pronađe. Hteo je isto i sa autobuskom stanicom, još 2015, ali još nije. Još negde niz Balkansku kad silazite možete da primetite autobuse. Uglavnom, pravljenje sumnjivih projekata zbog kojih se izmeštaju kultne stvari ovog grada Beograđani nikako ne odobravaju.

I tako stgosmo do autobuske stanice, Vučićevog obećanja (ma šta mi mislili o tome) i opet - ništa. Laž! Premda je zapeo da izmesti autobusku stanicu i kao rok je naveo jul 2015. godine, a kako je to rekao na televiziji Pink - nije bilo razloga da mu se ne veruje. Ili, zapravo, nije baš tako?

- Do jula se mora izmestiti autobuska stanica iz centra grada kako bismo počeli građevinske radove na projektu Beograd na vodi - rekao je Vučić 30. januara 2015. godine na Pinku.

Taj jul 2015. je odavno prošao, a kako je autobuska stanica i dalje u centru grada, nema nikakve dileme da je i tom prilikom Vučić grubo slagao javnost i građane.

Direktno.rs ide dalje, nećemo stati, pred nama su još desetine i desetine laži predsednika Srbije. Naši čitaoci su nam pomogli i pomažu nam, a mi ih pozivamo da na mejl redakcija@direktno.rs i dalje šalju sve laži i podsećaju na sva neispunjena obećanja Aleksandra Vučića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati