Beograd

Direktno.rs

19. 08. 2020. 19:51 5

Vesićev napad na Udovičića!

Goran Vesić je nakon rekordno male izlaznosti na izborima u Beogradu svestan da su naprednjaci i konačno izgubili glavni grad i sada na sve načine pokušava da se dokopa nekog ministarstva u Vladi Srbije. Pre svega je zainteresovan za Ministarstvo sporta, jer je dok je bio u fudbalskom i košarkaškom klubu Crvena zvezda shvatio koliko novca cirkuliše u sportu.

Ostaće upamćeno da se Vesić skrivao ispod stola kada su ga navijači tražili, zbog sumnjivih transfera i nenormalnih troškova zbog kojih su oba crveno bela kluba bila dovedena na ivicu bankrota.

U cilju realizacije svog plana Vesić je angažovao starog partnera Igora Žeželja, koji je parama koje je dobio od „Telekoma“ kupio „Kurir“ i sprovodi kampanje protiv ljudi koji smetaju Vesiću i Vučiću. Zato je sada meta Vanja Udovičić, ministar sporta i omladine, koji je samo u poslednjih nekoliko dana potpisao Ugovore čija vrednost je skoro 13 miliona dinara, od kojih se jedan odnosi na organizovanja putovanja u zemlju i inostranstvu i to u uslovima pandemije.

"Kurir" je na volšeban način došao u posed tih papira i sada ih objavljuje na svojim stranicama uz komentare dežurnih režimskih analitičara. Usput,"Kurir" svoje čitaoce podseća na aferu Univerzijada iz 2017. godine, kao i na astronomske račune za mobilne telefone zaposlenih u ovom ministarstvu.

Sve ovo Vesić radi uz saglasnost Vučića, koji nije zadovoljan ćutanjem Udovičića na sve češće kritike, koje srpski sportisti upućuju na njegov račun. Vučić je posebno zamerio Udovičiću što nije nekako smirio svog nekadašnjeg kolegu iz reprezentacije Danila Ikodinovića, koji je objavio da se kaje zbog podrške koju je dao SNS i Aleksandru Vučiću 2018. godine.

Ovo je samo jedan od sukoba unutar SNS, čiji kadrovi pokušavaju da sebi obezbede pozicije u narednoj Vladi ne obazirući se na činjenicu da će ona, kako je najavio Aleksandar Vučić trajati najduže 18 meseci. Što bi rekao narod: Daj šta daš!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati