Beograd

Direktno.rs

29. 07. 2020. 10:28 13

CIRKUS! Šta radi Vesićeva milicija koja snima nepropisna parkiranja (VIDEO)

Moli se "sokolovo oko" da ode u Preradovićevu ulicu i pronađe svoje kolege koje su službenim vozilom otišli u kafanu, u kojoj sede bez zaštitne maske. A pored te kafane nalazi se vozilo parkirano na sred trotoara - napisao je novinar Marko Dragoslavić na Tviteru, gde se ubrzo pojavio snimak bahatog parkiranja komunalnih milicajaca.

- Izvinite gospodine, parkirali ste na trotoaru, ne znam da li ste to primetili. Ako možete da se snimite kako ste parkirali. Ugrožavate moju bezbednost. - rekao je Beograđanin koji je snimio prizor nepropisno parkiranog "land rovera - oko sokolovo", namenjenog komunalnoj miliciji za snimanje neprospisnog parkiranja na beogradskim ulicama.

Umesto da budu primer ostalima, komunalci ni sami ne poštuju propise zbog kojih su plaćeni da kontrolišu i ispravljaju. Umesto toga, jedan od milicajaca je upitao snimatelja da li ima neki problem?

Nakon kraće rasprave, zaposleni u komunalnoj milici je ušao u vozilo, a potom se odvezao sa kolegom.

Podsetimo, nabavke vozila "land rover" za komunalnu miliciju koja kontroliše parking realizovane su preko JKP Parking servis po ukupnoj ceni od neverovatnih 302 miliona dinara.

Na pitanje čemu sav taj luksuz i skupe investicije, Vesić je odgovorio da "kada se neko nepropisno parkira džipom, neće komunalci da ga jure trotinetom", iako je njihovo zaduženje da samo slikaju nepropisno parkirana vozila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati