Beograd

V.T.

26. 06. 2020. 08:01 11

SVE ZA JOGURT I PARE Građani šokirani prizorom u centru grada (VIDEO)

Građani koji su danas prolazili parkom Vojvode Vuka i ulicom Vuka Karadžića u centru Beograda imali su šta i da vide - krave i koze satima ograđene u "boksove" na suncu, užarenom betonu i jariće, koji su bili odvojeni bez vode, a sve to zbog snimanja reklame za jogurt.

Dok su oni najmlađi bili oduševljeni prizorom i veselo se igrali sa životinjama, stariji sugrađani su u čudu zastajali pred ovim prizorom. Neki su životinje fotografisali i snimali, a drugi su zgroženo reagovali na ovo "zlostavljanje životinja".

- Mislim da je to okrutno, ne treba tako da se postupa prema životinjama pogotovo kad je ovako toplo vreme. Vidi se da se životinje muče, nemaju hlad, još su na betonu, a nemaju ni travu - kaže jedna od građanki.Dve krave su bile angažovane na snimanju, a druge dve bile su ograđene na upeklom betonu gde im je stavljena samo slama i jedna kofa sa vodom. Ograđeno je bilo i čak deset koza, zajedno sa dva mala jareta.

- Ovo je katastrofa, životinjama ovde nije mesto, pogotovo ne na ovom suncu. Vidim da imaju neko jadno čamče sa vodom. Ovo je direktno zlostavljanje, ja bih ovo prijavila - kaže besno jedna od prolaznica.Pored toga što su se životinje nalazile na suncu, dve mala jareta koja su bila fizički odvojena od ostalih životinja nisu imali ni posudu sa vodom.

- Nemaju vodu i kozice su na suncu, to je stvarno nehumano. Ovo nema smisla, evo ono jagnje drhti, treba ih skloniti sa sunca, dati im vodu - apelovala je jedna od prolaznica.Na ovu primedbu zabrinutih građana, jedan od zaposlenih, rekao je da za vodom nema potrebe jer jarići još uvek sisaju mleko. On nam je takođe rekao da nije strašno što su krave na suncu, jer se zbog snimanja smenjuju na dva sata.

Inače, snimanje reklame je za jogurt grčke kompanije Delta, za šta su, kako navode, dobili sve neophodne dozvole. Pored životinja "statista" dovezena je i velika količina opreme za snimanje spota, kao i nekoliko kamiona sa raznim rekvizitima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati