Beograd

[ Izvor: N1 ]

27. 03. 2020. 09:28 0

"Pitanje je kada će gradske opštine biti izolovane"

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da smatra da se bliži trenutak kada će centralne gradske opštine biti potpuno izolovane i sprečeno kretanje građana iz jednog dela grada u drugi.

- To će malo dodatno pojačati disciplinu. To se dogovara sa kineskim ekspertima i našim stručnjacima, oni će odrediti kad će se ta mera primeniti - rekao je Radojičić.Kako je objasnio, situacija sa brojem obolelih se prati svakodnevno i vreme određivanja mere blokade delova grada zavisi od mnogih stvari, ali je činjenica da se u borbi protiv koronavirusa mora ići dva - tri koraka ispred epidemije, "zato neke mere u početku i izgledaju nelogično".Radojičić je naglasio da je cilj mera koje će verovatno biti donete da se ne putuje iz jednog u drugi deo grada, jer je to potencijalni način širenja virusa, i da će možda biti problem sa zdravstvenim radnicima koji moraju iz raznih opština da dolaze na posao, ali da je i to rešivo.

Na pitanje da li će biti uveden policijski čas 24 sata dnevno, Radojičić je odgovori da ne zna da li se razmatra ta mogućnost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati