Beograd

Direktno.rs

27. 02. 2020. 14:02 0

Stanari Rakovice bez vode šest dana (VIDEO)

Stanari Ulice Mile Dimića broj 19 u Rakovici, već šest dana nemaju vodu, a radnici popravljaju nepopravljive cevi i kopaju novopostavljeni asfalt. Čije se pare troše, pitaju se sugrađani ovog dela Rakovice.

Na snimku se može videti kako radnici buše tek asfaltiranu ulicu, a sve je to zabeležio jedan od stanar ovog dela Rakovice. - Buše jedan te isti asfalt, stavljaju cevi, one im pucaju. Samo dan bagera košta 100 evra dnevno, troše pare. Zvali smo njihovu centralu i pitali kada će voda da stigne, oni kažu da ništa ne znaju - žali se stanar ove ulice i dodaje da vodu imaju samo od devet do tri časova popodne.

Pored pitanja "čije se pare troše", postavlja se i pitanje kako je moguće da popravka cevi duge svega nekoliko metara traje šest dana i kako nonstop dolazi do njenog pucanja, kao i kakve koristi nadležni imaju od ovog "odugovlačenja" rekonstrukcije. Takođe i hoće li sugrađani moću u skorije vreme da se nadaju vraćanju pijaće vode. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati