Beograd

Direktno.rs [ Izvor: Prva ]

19. 02. 2020. 17:35 0

Građanku vožnja busom koštala više od 1.000 dinara

Priča o sugrađanki koja tvrdi da ju je "opljačkao" Busplus validator, pošto joj je za vožnju autobusom 27E od Mirijeva do centra grada skinuo više od 1.000 dinara, postala je jedna od glavnih tema u prestonici.

Naime, ona je gostujući u Jutarnjem programu na TV Prva, zajedno sa Veljkom Vlahovićem, direktorom kompanije "Apeks", ispričala kako se ovo dogodilo.- Imam karticu na dopunu, koju sam 7. februara dopunila sa 900 dinara, jer tada dobijam bonus kredit od 100 dinara. Karticu sam provukla u ponedeljak ali nije se čuo zvučni signal. Sela sam na mesto, pa kad sam ušla u prvu zonu, zamolila čoveka koji je sedeo do mene da mi provuče karticu još jednom i tada je aparat dao znak. Sutradan kad sam provukla karticu videla sam da imam 99 dinara - ispričala je ona.Ona dodaje da se obratila Busplusu koji joj je rekao da joj se jave lično, te im je ona pustila mejl, a sutradan dobila odgovor u kojem je pisalo da je ona provukla četiri grupne karte za četvrtu zonu, te da iznos koji je skinut odgovara provučenim kartama.

- Naravno da nisam kucala kartu za četiri grupne, jer je drugačiji postupak. Koristim Busplus deset godina i ne može niko da me ubedi da ne znam da provučem kartu - rekla je Milinović. O ovom slučaju Vlahović je rekao da su sa tehnološke strane mogli da utvrde je da je na samom uređaju prethodno odabrana opcija grupne karte za četiri karte i četiri zone, te da je nakon toga karta očitana.

- Naša pretpostavka je da se to dogodilo nehotice slučajno, jer odabir grupne karte i zone se vrši pritiskom na ekran uređaj - rekao je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati