Beograd

Direktno.rs

30. 01. 2020. 07:36 2

Biljana poklanja Borku stan, šta kažu notari?

Sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković istakla je da će pokloniti stan potpredsedniku Stranke Slobode i pravde Borku Stefanoviću ukoliko dokaže da ga ima. Nakon što su njegove reči potvrđene, Stefanović je zajedno sa predsednikom opštine Stari grad Markom Bastaćem otišao kod notara kako bi se raspitao oko "daljih formalnosti" povodom "poklona".

Nakon što je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izneo podatak da je državna sekretarka MUP-a Biljana Ivković Popović nezakonito stekla imovinu, došlo se i do podataka iz Katastra nepokretnosti, koji je ažuriran 22. januara ove godine, u kojem se vidi da je Ivković Popović vlasnica stana na opštini Savski venac. Pre toga, napravila je bračni ugovor kako bi u slučaju razvoda stan od 211 kvadrata koji je kupila, ostao samo njoj.

Pošto je dokazano da ipak ima stan, Stefanović je u performansu sa Bastaćem otišao kod notara kako bi se raspitao "o procesu prenošenja" na njegovo ime, onako kako je Popović Ivković obećala.

Za to mu je, međutim, potrebno "samo" 11.000 evra, a Stefanović je nakon toga imao zanimljiv predlog za sekretarku MUP-a. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati