Beograd

Direktno.rs

09. 12. 2019. 10:18 0

Stanari Ulice Džordža Vašingtona iz zgrade pravo na raskopan trotoar

Raskopani trotoar svakodnevnica je sa kojom se stanari Ulice Džordža Vašingtona susreću svaki put kada jednom nogom kroče izvan ulaza svojih zgrada.

Sliku do pola završene ulice prikazao je prvi čovek Starog grada, Marko Basatać, koji je na svom Tviter profilu postavio video na kojem se vidi sa čime se građani susreću svaki dan. Potpuno raskopan trotoar, razbucan beton na sve strane, a radovi, koji iz neobjašnjenih razloga kasne, i dalje u toku. 

Ovaj video izazvao je salvu komentara građana koji nisu mogli da veruju da takva situacija postoji u jednoj od glavnih ulica Beograda, a mnogi su se pitali kako iz zgrada izlaze i ulaze invalidi, majke sa kolicima, stariji ljudi...

Podsetimo, radovi na rekonstrukciji "četiri bulevara" (Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana) počeli su 15. juna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati