Beograd

[ Izvor: FoNet ]

20. 11. 2019. 07:24 0

Kreće saobraćaj od Takovske do Bulevara despota Stefana

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će večeras biti pušten u saobraćaj deo ulice Džordža Vašingtona od Takovske do Bulevara despota Stefana.

Vesić je u Beogradskoj hronici Radio-televizije Srbije rekao da će tako saobraćaj biti uspostavljen na čitavom potezu četiri bulevara koji se rekonstruišu od Ruzveltove do Bulevara despota Stefana.

Naredne dve nedelje za saobraćaj će biti puštena i poslednja deonica od stotinak metara od Bulevara despota Stefana do Drinčićeve ulice, što će značiti uspostavu saobraćaja u svim ulicama u kojima je rađena rekonstrukcija, navela je u saopštenju gradska uprava.

Izvođačima radova je da naglog da ubrzaju posao na rekonstrukciji trotoara tako da se očekuje da ovaj posao bude završen do kraja ove godine, najkasnije do polovine januara, zavisno od vremenskih uslova, navedeno je u saopštenju.

Vesić je najavio da će druga faza radova, od Drinčićeve do Piarona de Mondezira i Tadeuša Košćuška, biti realizovana od sredine aprila do kraja leta.

U naredne dve nedelje u tom kraju počeće i rekonstrukcija parka Raše Popova koji se nalazi između ulica Knez Danilova i 27. marta, a tom parku biće postavljena i skulptura Raše Popova, rekao je Vesić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati