Beograd

[ Izvor: Beta ]

19. 11. 2019. 11:42 0

Jovanović: Vesić fingira transparentnost, u predlogu budžeta nema mišljenja građana

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da je zamenik gradonačelnika Goran Vesić obmanuo javnost tvrdeći da je u Beogradu sprovedena rasprava o budžetu za 2020. godinu, kao i da su brojni predlozi građana uzeti u obzir, saopštila je pres služba Narodne stranke.

- Nacrt budžeta, koji je neko vreme stajao na sajtu Grada Beograda, potpuno je identičan predlogu budžeta koji je Gradsko veće juče zvanično usvojilo, što potvrđuje da nijedan predlog građana nije usvojen, ako ih je uopšte i bilo. Vlast sprovodi svoju politiku apsolutno ne mareći za mišljenje građana i samo fingirajući transparentnost - naveo je Jovanović u pisanoj izjavi.


Jovanović je istakao da je "ovo već drugi put da Vesić obmanjuje javnost" u vezi sa navodnim anketama - prvi put kada je objavio rezultate "ankete" o Savskom mostu pre nego što je i započeta, a sada i o budžetu za narednu godinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati