Beograd

Direktno.rs

20. 09. 2019. 17:31 1

"ODBRANIMO REKE KRALJICE MARIJE" Beograđani, šta vas je snašlo!

Povodom pucanja cevi u Ulici 27. marta koja je izazvala opštu pometnju u našoj prestonici, Tviter se "usijao", pa su mnogi dali duhovita mišljenja i fotografije "na svu muku" trenutne saobraćajne situacije.


Kalendarski je sezona kupanja zvanično zatvorena, ali ne i za centar naše prestonice u kojoj je glavna tema dana pucanje cevi u Ulici 27. marta. Voda se proširila na okolne ulice, preko Kraljice Marije i Cvijćeve prema nadvožnjaku...

Šalu na stranu, kod Mašinskog fakulteta je došlo do havarije u toku radova tokom rekonstrukcije pomenute ulice, a sanacija će trajati bar do ponoći.

Na svu muku Beograđana koji poslednjih meseci traže alternativne puteve do posla, škola i na kraju, centra grada, pa rekonstrukcije rekonstrukcije Trga republike, sad i ovo.

Kako su se pojavili snimci i fotografije sa lica mesta, tako su na Tviteru krenule duhovite reakcije, mahom na račun Gorana Vesića, gradskog menadžera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati