Fudbal

Direktno.rs

01. 05. 2024. 17:41 0

Klop se vraća na mesto uspeha?!

Jirgen Klop mogao bi sledeće godine da se vrati u Borusiju Dortmund.

Bliži se kraj devetogdoišnjem Klopovom mandatu na "Enfildu" i od prvog dana kada je tu vest objavio nižu se spekulacije šta je sledeći izazov koji bi mogao da prihvati.

A kako u sredu piše Independent, postoji mogućnost da se Klop vrati na "Signal Iduna Park". List se poziva na više različitih izvora.

Uz podsećanje da ugovor Edinu Terziću sa Dortmudom ističe 2025. godine, Independent pominje povratak Klopa u Borusiju, ali pre u ulozi sportskog direktora nego u ulozi trenera.

Klop je "milionere" vodio do dve vezane titule šampiona Nemačke, trofeja u Kupu i finala Lige šampiona. I sve su to uspesi koji nisu ponovljeni od njegovog odlaska iako je Borusija prošle sezone titulu ispustila bukvalno u poslednjem kolu.

Klop je u objavi da se povlači sa mesta menadžera Liverpula naveo da čak razmišlja i o penziji, a šta će zapravo biti njegova konačna odluka ostaje da vidimo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati