Fudbal

Direktno.rs

27. 04. 2024. 18:11 0

Njukasl pritiska bledi Junajted, Šefild ispao

Fudbaleri Mančester junajteda i Barnlija remizirali su na "Old Trafordu" 1:1 (0:0 u utakmici 35. kola Lige 1.

Dobra utakmica na kojoj su oba tima imala periode bolje igre, ali zaplet smo dobili tek u samoj završnici.

Tada je Mančester junajted iskoristio grešku rivala i poveo, a igrao se 79. minut. Sander Berge je pogrešio u pasu kojim je trebalo da se iznese lopta, Antoni je isti presekao i završio akciju pogotkom.

Bio je to njegov prvi gol ove sezone u Premijer ligi! Ali, sreća domaćih navijača i igrača nije dugo trajala, pošto je Andre Onana skrivio penal tako što je nokautirao Zekija Amdunija. Sve to iako je lopta već otišla u drugom pravcu i bila daleko od njih dvojice.

Pozvan je Džon Bruks da pogleda snimak nakon čega je utvrdio da je Kamerunac napravio prekršaj, a upravo je Zeki Amduni pogodio za izjednačenje u 87. minutu. Otvorilo se sve u završnici i nije mnogo nedostajalo da vidimo još neki gol. Odober je čak u 95. minutu imao fenomenalnu šansu da okrene sve u korist gostiju, ali je Onana odlično reagovao.

Fudbaleri Njukasla deklasirali su Šefild junajted sa 5:1 (1:1) pred svojim navijačima.

Njukasl je iskoristio kiks Junajteda i sada je na bod zaostatka od đavola u borbi za Evropu. Dva gola postigao je Aleksander Isak, Bruno Gimaraeš i Kalum Vilson su dodali po jedan, a Ben Ozborn je loptu ubacio u svoju mrežu. Sve to pošto je Šefild junajted poveo u petom minutu preko Anela Ahmedhodžića.

Šefild junajted je ovim porazom i zvanično ispao iz Premijer lige pošto ne postoje matematičke šanse da se sustigne 10 poena zaostatka u odnosu na Notingem Forest u poslednja tri kola.

Vulverhempton je sa 2:1 golovima Hvanga i Totija dobio Luton, dok su Fulam i Kristal Palas podelili bodove odigravši 1:1.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati